Pagina's

zondag 13 juli 2014

-Workout- 30 days squat challenge

Mooie ronde billen, dat is wat elke vrouw wel wil. Maar die ga je natuurlijk niet krijgen, zolang die op die billen blijft zitten! Hup hup, in de benen zeggen wij dan.

Om op een leuke manier de billen van je dromen te krijgen, dagen wij jullie uit voor de '30 days squat challenge'. Bij deze challenge wordt het aantal squats per dag opgehoogd waardoor je steeds meer aankan, je spieren sterker worden en daardoor je billen mooi, rond en stevig worden.

Een squat is een oefening voor je bovenbeen- en bilspieren, waarbij je door je knieën gaat tot op een hoek van 90 graden, alsof je op een onzichtbare stoel gaat zitten. Je zorgt dat je knieën niet over je tenen gaan en dat je je rug recht houdt(niet hol of bol). Zorg dat je je bovenbeenspieren aanspant terwijl je door je knieën gaat. Als je het goed doet kan je zelfs de spieren in je buik en rug voelen aanspannen.
 
Trainingsschema

Je ziet dat je niet alle 30 dagen squats doet, maar dat er ook een aantal rustdagen tussen zitten. Rustdagen zijn erg belangrijk, omdat je spieren in deze dagen herstellen en dus versterken. Als je geen rust neemt(of te weinig) zal je kracht misschien zelfs afnemen in plaats van toenemen.
 
Veel succes!
 
-xx- Jessica en Rowan
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten